Etna Koffie Apparaten overzicht

Etna: Koffie met een Nederlands tintje

De combinatie tussen Dore Sip en Etna zorgt voor koffie met een extra Nederlands tintje. Bij Etna ontwikkelen en produceren ze namelijk koffiemachines in ons eigen kikkerlandje. En met de ontwikkelingen die het merk de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, zijn ze weer helemaal terug in het assortiment van Dore Sip!

Etna: Koffie machines met Zwitserse precisie

Vanuit Doetinchem wordt al 25 jaar gewerkt aan de ontwikkeling en productie van koffiemachines. Binnen het assortiment zijn machines te vinden binnen 4 zetmethoden:

Wil je meer weten over de verschillende zetmethoden? Lees dan het artikel:

Koffie op kantoor: Ga je voor liquid, vriesdroog, fresh brew of koffiebonen?

Nederlandse koffiemachines, met Zwitsers tintje

Hoewel Etna koffiemachines ontwikkelt en produceert in Nederland, zit er toch een klein Zwitsers tintje aan sommige machines. De technologie die wordt gebruikt voor ontwikkeling van het zetmechanisme van de verse bonen koffiemachines, is namelijk ontwikkeld in samenwerking met een Zwitsers bedrijf. Onderstaand filmpje geeft een leuk inkijkje in hoe zo’n zetmechanisme nu eigenlijk werkt.

Etna met koffie van Dore Sip

Combineer Dore Sip koffie met een Etna koffie machine en je hebt een prachtige koffiecombinatie van Hollandse bodem.

Etna koffie machines in ons assortiment

Zoek je een Etna koffie machine? Die leveren we met veel plezier. We gaan graag in gesprek onder het genot van een kop koffie. Etna levert verschillende machines met verschillende zettechnieken. In overleg bekijken we graag wat goed aansluit bij het koffiegebruik bij jou op het werk of in de kantine. Een aantal van de machines zijn al op onze website te bekijken trouwens:

Koffie op maat

Een echte koffieoplossing, maken we altijd op maat. Ook binnen het assortiment van Etna valt veel te variëren. De getoonde koffie apparaten zijn voor ‘ter inspiratie’. Uiteindelijk bepalen we graag samen welke koffie apparaat het beste past bij jou op kantoor, in de bedrijfskantine of sportkantine!

Bel ons, 030 – 228 03 47. We gaan graag in gesprek om tot een passende koffieoplossing voor jouw situatie te komen!

 

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347