Chocolade hartjes cadeau bij koffie bestelling

Februari actie: Chocoladehartjes cadeau bij je bestelling!

Voor je het weet is het alweer 14 februari. Valentijnsdag. Voor ons reden om februari als maand van de liefde te vieren. Uiteraard met een passend cadeautje bij je bestelling!

Koffie + Chocolade = Liefde!

Koffie en chocolade houden van elkaar. Het is zolang we ons kunnen herinneren een perfect koppel, maar dat zul je zelf ongetwijfeld ook herkennen! Nu het februari is en Valentijnsdag voor de deur staat, hebben we de perfecte aanleiding om je hier eens van te laten genieten.

Chocoladehartjes cadeau bij je bestelling!

In februari geven we je chocoladehartjes cadeau bij je bestelling. Koffie houdt van chocolade, maar jij waarschijnlijk ook wel! Bij iedere bestelling krijg je een heerlijke doos chocoladehartjes cadeau. Heerlijk om uit te delen, zelf op te eten of aan jouw Valentijn te geven!

Wat, drinken jullie nog geen koffie van Dore Sip?

Drink jullie op kantoor of in de kantine nog geen koffie van Dore Sip? Geen probleem. Wanneer je ons uitnodigt voor een koffieproeverij op locatie, nemen wij de chocolaatjes voor bij de koffie mee!

We laten je graag kennismaken met onze heerlijke koffie en de ideale koffiemachine(s) voor bij jou op het werk. Uiteraard kun je meteen je oude koffiemachine inruilen!

Meer informatie

Merel Bosma
Koffie Consultant

030 - 22 80 347