Golfen voor koffie – Dore Sip reikt prijs uit

Een dagje golfen en naar huis gaan met een koffiemachine èn een jaar gratis Dore Sip koffiebonen. Wie wil dat nou niet? Het overkwam Arjan Dekker. Hij sloeg de eerste eagle tijdens de golfmarathon van Golfclub Anderstein en won daarmee de prijs.

Prijsvraag

Ter ere van de golfmarathon van Golfclub Anderstein, schreef Dore Sip een prijsvraag uit. De eerste persoon die het voor elkaar wist te krijgen een eagle te slaan, zou winnen.

prijsvraag_doresip_golfbaan

Elke hole op een golfbaan heeft een verwacht aantal slagen waarin je deze kunt uitspelen, ook wel par genoemd. Lukt het in minder slagen? Dan heb je het dus goed gedaan. Een eagle haal je wanneer je de hole uitspeelt met twee slagen onder par.

Heuvelrug 7 was de bewuste hole waar het allemaal moest gebeuren. Dit is een par 5 baan. Om te winnen moest je de bal dus in 3 slagen in de hole weten te krijgen.

golfbaan

Nivona 1030 en een jaar lang gratis Dore Sip koffiebonen

De winnaar ging naar huis met een Nivona CafeRomatica 1030. Een volautomatische espressomachine die in een handomdraai verse bonen omtovert in een heerlijk kopje koffie.

Nivona Cafe Romatica 1030

Die verse bonen mochten dan natuurlijk niet ontbreken. Daarom deden wij er nog een jaar lang gratis Dore Sip koffiebonen bij.

Prijsuitreiking

Op 4 november 2019 reikte niemand minder dan onze eigen Julius Metz de prijs uit op Golfclub Anderstein. Namens het team van Dore Sip feliciteren wij nogmaals Arjan Dekker met zijn overwinning en wensen wij hem heel veel lekkere kopjes koffie toe.

Ook benieuwd naar de koffie uit de Nivona 1030?

Goede koffie moet je proeven. Lijkt het je wat om bij jou op kantoor of in de kantine een koffieproeverij op locatie te doen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan even op 030 – 22 80 347.

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347