hot_drink_chocolademelk_warme

Januari actie – Het is tijd voor.. warme chocolademelk met slagroom!

Gure wind, kale bomen, koude handen… Het is winter. Je komt totaal verkleumd aan op je werk of de sportvereniging. Dan is er niets lekkerder dan jezelf trakteren op een mok warme chocomelk, toch? Daarom hebben wij een smakelijke actie voor je in petto: je krijgt de hele maand januari bij een bestelling van 2 dozen cacao heerlijke slagroom cadeau!

Instant warme chocolademelk

Instant warme chocolademelk wordt gemaakt met cacao en water. De instant cacao is de perfecte melange van melk, suiker en chocolade. Zo zet je telkens weer de perfecte kop warme chocolademelk met een heerlijke cremalaag.

Wie nog denkt dat warme chocolademelk uit een instant automaat niet lekker is, heeft het mis. De instant chocomelk hoeft al lang niet meer onder te doen voor de variant met verse melk. We snappen het wel hoor. Vroeger was instant chocolademelk vaak een waterig kopje teleurstelling. Gelukkig hebben we die tijd achter ons gelaten en kunnen we tegenwoordig genieten van romige chocomelk uit een instant koffiemachine.

via GIPHY

Warme chocolademelk met verse melk

Je kunt natuurlijk ook kiezen ouderwetse chocolademelk op basis van verse melk. De warme melk wordt gemengd met cacao en voilà!

De meeste koffiemachines die voorzien zijn van een verse melk module èn een extra canister voor de cacao hebben, kunnen warme chocolademelk met verse melk bereiden.

Wiener Melange – Cacao voor de koffieliefhebber

Coffee meets chocolate. Zo kunnen we de Wiener Melange wel omschrijven. De mix van koffie en warme chocomelk is een uitkomst voor koffieliefhebbers die eens iets zoeters willen. Of voor warme chocolademelkliefhebbers die toe zijn aan een opkikker. 😉

Wiener Melange komt oorspronkelijk uit Wenen. Hier wordt de warme drank overigens gewoon Melange genoemd. Je bereidt ‘m met zwarte koffie, melk, een eierdooier, basterdsuiker, slagroom en chocolade. Geen zin of tijd om zelf een Wiener Melange te maken? Gelukkig kunnen veel van onze koffiemachines het voor je bereiden.

Warme chocolademelk machines

Veel koffieautomaten maken niet alleen lekkere koffievarianten maar kunnen je ook voorzien van een kopje warme chocomelk. Met één druk op de knop tover je zo een dampende chocolademelk tevoorschijn. Alleen nog even zelf een toefje slagroom of handje marshmallows erbij doen.

Een aantal voorbeelden van koffiemachines die ook chocodranken bereiden:

Animo OptiBean Touch

animo_optibean_koffiemachineNaast verse bonenkoffie bereidt de Animo OptiBean een warme chocolademelk of wiener melange in een handomdraai!

Franke A600

Franke A600Met deze volautomatische koffiemachine zet je met gemak een breed assortiment van warme dranken. De Franke A600 is bovendien uit te breiden met een verse melkmodule.

Animo OptiFresh

animo optifreshOuderwets lekker koffie en warme chocomelk uit één machine. Dat is de Animo OptiFresh.

Actie: Gratis slagroom bij je warme chocomelk

Bij warme chocolademelk hoort slagroom. Het is misschien niet heel gezond, maar stiekem wel super lekker. Bovendien heb je zo’n traktatie best verdiend nadat je zo heldhaftig de kou hebt getrotseerd.

Ontvang de hele maand januari een gratis slagroomspuit bij een bestelling van 2 dozen cacao!

via GIPHY

Benieuwd welke koffiemachine bij jouw organisatie past? Maak een afspraak!

Goede koffie, en warme chocomelk, moet je proeven. Lijkt het je wat om bij jou op kantoor of in de kantine een koffieproeverij op locatie te doen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan even op 030 – 22 80 347.

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347