Koffie op kantoor | Slechte koffie op kantoor in top 10 ergernissen op kantoor

Januari actie: Goede voornemens beginnen met goede koffie!

2018 ligt inmiddels achter ons. Hopelijk heb je een mooi jaar gehad. Nu is het hoog tijd om van 2019 iets moois te gaan maken. Wordt 2019 voor jou het jaar van de goede koffie?

Goede koffie op het werk? Doen!

Wist je dat slechte koffie op kantoor in de top-10 ergernissen lijst staat? Of het nu gaat om koffie op kantoor, in de bedrijfskantine of in de sportkantine: we helpen je graag. Goede koffie hoeft namelijk echt niet de hoofdprijs te kosten. Het is een makkelijke manier om bezoekers, klanten, leden en medewerkers blij te maken.

Zo gaan we je helpen!

Overtuig jezelf (en de anderen). Dat kan natuurlijk het beste door te proberen, te proeven en te vergelijken. We komen graag bij je langs voor een koffieproeverij op locatie. In januari hebben we echter een nog mooier voorstel. We zetten helemaal gratis een koffiemachine bij je neer! We zorgen voor een goede koffiemachine en stellen die helemaal netjes voor je in. De gratis proefplaatsing duurt 2 weken, zodat je echt goed het verschil kunt proeven. Daarna bespreken we graag je ervaring met de machine!

Welke koffiemachine dan?

Dat bepalen we samen. We kijken naar je koffiegebruik en behoefte. Op basis daarvan bekijken we wat voor jouw situatie een goede en passende oplossing is. Dat bepaalt de machine die we inzetten voor de proefplaatsing.

Meer lezen over de verschillende koffiemachines en zetprocessen? Lees dan:
Koffie op kantoor: Ga je voor liquid, vriesdroog, fresh brew of koffiebonen?

Introductieaanbieding Etna

Etna. Koffie machine van Nederlandse bodem. Het merk Etna is helemaal terug van weggeweest uit ons assortiment. Besluit je in januari een koffiemachine van Etna aan te schaffen? Dan maken wij een extra scherpe aanbieding voor je!

Misschien denk je wel: maar wat doe ik met mijn oude koffiemachine? Goed om te weten. Je oude koffiemachine inruilen is geen probleem.

Wil je een gratis proefplaatsing? Of wil je meer informatie? Bel ons gerust. We staan voor je klaar en zijn bereikbaar via 030-2280347.

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347