De bedrijfskantine is voor veel mensen het startpunt van een werkdag. En die werkdag begin je natuurlijk met een lekkere kop koffie. Voor koffiemachines in de bedrijfskantine geldt vooral dat ze piekdrukte aan moeten kunnen. En natuurlijk mogen ze niet, of in ieder geval zo min mogelijk, kapot gaan.

Tijd voor een demonstratie?

De koffie van Dore Sip moet je eigenlijk zelf ervaren. We laten je graat kennismaken met een passende machine/koffie combinatie. Bel nu voor een afspraak: 030 – 22 80 347.

Dore Sip past in iedere bedrijfskantine.

Voor iedere bedrijfskantine hebben we een passende oplossing. We zetten niet zomaar een koffiemachine neer, maar kijken graag eerst naar de situatie. Hoeveel capaciteit heb je nodig? Is er sprake van piekdrukte of geleidelijke consumptie? En wil je wel of geen specialiteiten?

Advies & Service: De perfecte koffieoplossing in je bedrijfskantine

Bedrijfskantines hebben vaak te maken met intensief piekgebruik in bijvoorbeeld lunchpauzes. Op basis van verbruik, gewenst kwaliteitsniveau en belang van bedieningsgemak bepalen we welke koffiemachine het beste bij je past. En daar zoeken we natuurlijk ook een passende koffie voor uit. We leveren de machine en stellen deze helemaal voor je in. Daarnaast geven we een duidelijke uitleg over de bediening en het dagelijks onderhoud van de machine.

Bij het leveren van koffie, voeren we een visuele controle van de machine uit. Mocht het nodig zijn, dan maken we een afspraak voor (preventief) onderhoud, om onnodig uitval van de machine te voorkomen. Want een bedrijfskantine zonder koffie, dat wil toch niemand?


Maak nu een afspraak

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347

Aanbevolen machines