Animo OptiBean Touch 3 - De koffiemachine voor op kantoor

Koffiemachine van de maand: Animo OptiBean Touch 3

Klaar voor echt lekkere koffie uit een perfecte machine? De Animo OptiBean Touch 3 is een verse bonen koffiemachine met perfecte smaak, eenvoudig in gebruik en zeer onderhoudsvriendelijk. Hierdoor is deze automaat zeer geschikt voor koffie op kantoor.

Smaak

Slechte koffie op kantoor staat in de top 10 van ergernissen op kantoor. Al is smaak natuurlijk heel persoonlijk, de Animo OptiBean Touch 3 machine zet snel een verse kop lekkere koffie van versgemalen koffiebonen. Daarnaast kan niet alleen “gewone” koffie worden bereid, maar ook cappuccino, caffé latte en latte macchiato behoren tot de mogelijkheden. Zo is er voor elk wat wils.

Gebruiksvriendelijk

Door een overzichtelijk touchscreen is eenvoudig een keuze te maken uit de beschikbare dranken. Er zijn 24 opties in te stellen, waar je door middel van swipen snel doorheen kunt bladeren. Ook de sterkte van de koffie is door de gebruiker zelf te regelen. In slechts 25-30 seconden wordt een lekkere kop koffie gezet.
Naast het eenvoudige gebruik is deze Animo koffiemachine ook vriendelijk in onderhoud. De Optibean Touch beschikt over een roestvrijstaal binnenwerk waardoor deze jarenlang zonder problemen gebruikt kan worden.

Duurzaam

De materialen en de constructie zijn duurzaam ontwikkeld en met het energielabel A+ is de OptiBean Touch zuinig met energie. Wil je het gebruik extra duurzaam maken, gebruik deze machine dan in combinatie met onze Eerlycke Fairtrade koffiebonen.

Award Winning Design

Dat deze machine voorop loopt in innovatie, functionaliteit, ontwerp en duurzaamheid blijkt uit de diverse prijzen die reeds zijn gewonnen. In 2017 werd de OptiBean al uitgeroepen tot “Best New Product”. Als winnaar van de iF Design Award 2018 kan je stellen dat de Animo Optibean Touch 3 een stijlvolle en strak vormgegeven machine is. 

Eigen touch

Met de Animo koffiemachine is het mogelijk om een eigen touch te geven aan de uitstraling van je koffiemachine. Je kunt bedrijfslogo’s, afbeeldingen, advertenties of video’s als screensaver instellen. Maar ook de zijpanelen kunnen worden voorzien van een eigen logo of print. Welke kleur ook past binnen jouw kantoor, de OptiBean Touch 3 is verkrijgbaar in iedere RAL-kleur. Ook de OptiLight LED verlichting is naar voorkeur in te stellen.

Oordeel zelf

We komen graag langs voor een proeverij op locatie. Je kunt dan zelf ervaren hoe duidelijk en snel de Animo OptiBean Touch is, zowel in het zetten als in de bediening van de machine. En natuurlijk kun je de koffie proeven!

Wil je (met je collega’s) proeven? Bel ons voor een proeverij op locatie: 030 – 22 80 347!

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347