gratis espressokopjes bij bestelling koffie

Maart: Tijd voor een heerlijke Espresso

Het is maart! De maand waarin we de winter voor de lente verruilen. En dat moet natuurlijk gevierd worden! Wij doen dat met een leuk aardigheidje wat je krijgt bij je bestelling.

Maart roert zijn staart

Het nieuwe jaar is inmiddels in volle gang. Na deze maand ligt alweer een kwart van 2019 achter ons! Hopelijk kijk je terug op een mooie start. De maand maart staat bekend om het grillige weer en lentebuien. Gemiddeld valt er tussen de 60 en 70 mm neerslag en schommelt de gemiddelde temperatuur rond de 6 graden Celcius. Aangezien maart dus behoorlijk koud kan zijn, hebben we een passend cadeautje voor je.

Espressokopjes cadeau bij je bestelling!

Bij het gure weer, smaakt een espresso extra lekker! Zo’n espresso is trouwens de favoriete koffie van Julius. Wanneer je graag een stevig espresso drinkt, bestel dan vooral onze Robuuste koffiebonen, voor een volle smaak. Voor je genietmomentje na de lunch kunnen we de In ItaliĆ« koffiebonen aanraden. Ook stevig van smaak, maar wat complexer dan de Robuuste variant. Die espresso gaat je extra goed smaken in de espressokopjes die je deze maand cadeau krijgt bij je bestelling!

Nog geen klant? Geen probleem!

Ben je nog geen klant van Dore Sip, maar wil je toch graag de koffie eens proeven? Nodig ons uit voor een kennismaking. We bekijken graag hoe we bij jou de koffie op kantoor of de koffie in de bedrijfskantine lekkerder kunnen maken. Onze espresso connaisseur Julius komt graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347