Ontdek de (h)eerlijke smaak van De Biologische Koffiebonen

Geniet nu van de uitstekende smaak van verse Arabica koffiebonen en draag gelijk een steentje bij aan een betere wereld. Want behalve dat je met De Biologische Koffiebonen een heerlijk kopje koffie kunt zetten, zijn ze ook nog duurzaam, biologisch en Fairtrade. Lees hieronder meer over de keurmerken die daarbij horen.

Fairtrade Keurmerk

 

Het Fairtrade Keurmerk van Stichting Max Havelaar helpt boeren en arbeiders een eerlijke prijs te krijgen voor hun producten. Fairtrade producenten in ontwikkelingslanden werken samen in coöperaties om zo een betere onderhandelingspositie op de wereldmarkt te realiseren. Je leest hier meer over Fairtrade koffiebonen.

EKO-Keurmerk

Producten met het EKO-keurmerk zijn allereerst gecontroleerd biologisch. Daarbij zijn ze geteeld, geoogst en verkocht door betrokken boeren en ondernemers die zich inzetten op het gebied van duurzaamheid. Denk hierbij aan schone, natuurlijke, eerlijke, diervriendelijke producten. Bekijk de website van het EKO-keurmerk voor meer informatie.

Skal Biocontrole

Het ‘groene blaadje’ op de verpakking betekent dat onze Biologische Koffiebonen voldoen aan de Europese, wettelijke eisen die gesteld worden aan biologische producten. Zonder deze officiële goedkeuring van Skal Biocontrole is het niet toegestaan een product biologisch te noemen. ‘Biologisch’ is een wettelijk beschermde term. Meer weten? Bezoek de website van Skal Biocontrole.

Benieuwd naar de smaak van De Biologische Koffiebonen? Maak een afspraak!

Goede koffie moet je proeven. Lijkt het je wat om bij jou op kantoor of in de kantine een koffieproeverij op locatie te doen? Bel ons dan even op 030 – 228 03 47.

We informeren je graag over de mogelijkheden van een kosteloze en vrijblijvende koffieproeverij op locatie.

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347