Onze koffieverpakking in het nieuw!

Niet schrikken. Maar als de nieuwe koffie binnenkomt, is de verpakking anders dan je gewend bent. We hebben de afgelopen tijd namelijk nieuwe verpakkingen ontwikkeld!

De kwaliteit die u gewend bent

Zelf zijn we erg blij met de nieuwe verpakking. We hopen dat jij ‘m net zo mooi vindt als wij! De uitstraling is wat chiquer en ook is duidelijker welke koffiesmaak er in de verpakking zit.

We hebben wel de verpakking veranderd, maar natuurlijk niet de smaak. Zo blijven we onze bonen volgens de ambachtelijke ‘slow roast’ methode branden, voor een optimale smaak.

Suiker & Melk cadeau bij je bestelling

Om de introductie van onze nieuwe verpakking te vieren, geven we er deze maand een cadeautje bij. Bij ieder bestelling ontvang je gratis een doosje suiker & melk. Gewoon omdat het kan.

Wist je trouwens dat we nog veel meer toebehoren in ons assortiment hebben? En veel van deze producten, kunnen we personaliseren. Zo schenk je een heerlijk kopje Dore Sip koffie, maar dan wel in bekers of porselein met jouw eigen merk. Ook de suiker & melk kunnen we voorzien van een ontwerp in jouw huisstijl.

En wil je echt wat bijzonders? Dan kunnen we zelfs koekjes met je eigen logo leveren!

Wil je meer weten? Bel ons dan. We staan klaar voor je vragen en zijn bereikbaar via 030 – 22 80 347.

Meer informatie

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347