Dore Sip is koffiespecialist. Maar we weten natuurlijk ook dat je meer nodig hebt dan alleen koffie. Daarom verzorgen we ook graag het koekje bij de koffie, kun je voor melk en suiker bij ons terecht en kun je ook je thee voortaan gewoon mee bestellen. Wel zo makkelijk.

Suiker en melk

Sommige mensen drinken hun koffie met melk en/of suiker. Dan het is het prettig dat je ook voor die producten gewoon bij Dore Sip terecht kunt. Sterker nog: de melk en suikerzakjes kunnen we personaliseren met bijvoorbeeld je logo!

Koffiekoekjes

Een koekje bij de koffie. Dat hoort er toch een beetje bij. Daarom hebben we koekjes waar je koffie wild van wordt! Bij grote volumes kunnen we ook koekjes leveren met je eigen logo en verpakking. Verder zijn de koekjes vooral ook erg lekker.

Thee

Wil je koffie of thee? Koffie en thee worden vaak in 1 adem genoemd. Naast uitstekende koffie, leveren we ook goede thee. Bradley’s thee is per stuk verpakt zodat het vers blijft, voorzien van Fairtrade keurmerk, in gangbare en bijzonder smaken.

Soep

De laatste jaren zijn we steeds vaker soep als tussendoortje gaan omarmen. Dore Sip levert Effe Soep. Meer smaak en minder zout dan vergelijkbare instant producten. Effe Soep is er in de smaken champignon, tomaat, Chinese tomaat, kip en kerrie.

Frisdrank

Natuurlijk hebben we het liefst dat je de hele dag door koffie drinkt. Toch kunnen we ons voorstellen dat je soms wat anders wil drinken. De populairste frisdranken hebben we daarom op voorraad en leveren we zo mee met je koffiebestelling.

Zoetwaren

In kantines en vergaderruimtes zien we steeds vaker zoetwaren terugkomen. Of het nu gaat om pepermuntjes of candybars: we hebben een gevarieerd aanbod aan zoetwaren die we mee kunnen leveren met de koffie!

Porselein

Kopjes, schoteltjes, mokken… de keuze is reuze. We leveren je niet alleen graag porselein, maar denken ook mee over wat praktisch, haalbaar en comfortabel is. Personaliseren met eigen logo behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Disposables

Disposables zijn in sommige gevallen een goed alternatief voor porselein. Ook zijn er tegenwoordig veel duurzame disposables op de markt. Voordeel is wel dat disposables vaak vergaand gepersonaliseerd kunnen worden in jouw huisstijl.

Onderhoudsmiddelen

Koffie is topsport, daarom moet de machine ook in topconditie zijn. Voor alle machines die we leveren hebben we dan ook de juiste onderhoudsmiddelen. Van cappuccino- of espresso reiniger tot ontkalker.

Waterfilter

Schoon water is veel meer dan het ontharden van water. In 4 stappen zorgen onze filters voor ontharding, het filteren van fijne deeltjes in het water en het verwijderen van geur- en smaakstoffen. Het resultaat? Zuiver water, lekkere koffie.