Koffie is de brandstof op kantoor. Goede koffie is belangrijk en wordt vaak zelfs gezien als het ‘sociale bindmiddel’ op kantoor. Bovendien zijn er maar weinig landen waar zo veel koffie wordt gedronken als in Nederland. En waarom zou je genoegen nemen met slechte koffie op kantoor? Nergens voor nodig!

Ervaar Dore Sip koffie op kantoor!

Wil je kennismaken met de heerlijke koffie van Dore Sip bij jou op kantoor? Bel nu voor een afspraak: 030 – 22 80 347. In een persoonlijk gesprek, eventueel in combinatie met een koffie proeverij op locatie, kijken we wat voor jou de beste koffie oplossing is.

Koffie oplossing voor grote en kleine kantoren

Als koffiespecialist in de randstad, hebben we een passende oplossing voor kantoren met 0-500 medewerkers. Op basis van je wensen en het te verwachten koffieverbruik, helpen we je graag aan de juiste oplossing. Die oplossing bestaat wat ons betreft uit 2 componenten. Naast een goede koffieboon is ook een passende koffiemachine van groot belang!

Koffiemachines, koffiebonen en uitstekende service

We leveren je graag een totaaloplossing. Die oplossing stopt trouwens niet bij het plaatsen van een goede koffiemachine en het selecteren van heerlijke koffiebonen. De service is wat Dore Sip zo bijzonder maakt. Dat begint natuurlijk bij een goed advies. Vervolgens zorgen we voor levering, installatie en de juiste instelling van de koffiemachine. Door slim preventief onderhoud kunnen we de ‘downtime’ tot een minimum beperken… want wat is er nu erger dan ‘geen koffie’ op kantoor?

En mocht er wat gebeuren, dan zijn we snel ter plaatse op het op te lossen.


Maak nu een afspraak

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347

Aanbevolen machines