Zakelijk

Onze koffie

Dore Sip was een man die alles kan, en daarom hebben we vandaag de dag een ruim assortiment aan koffie. Van koffiebonen tot vriesdroog koffie en van fresh brew tot filter…

Onze machines

En nu nog dat bakkie zetten, ook dat zit wel snor. We hebben verschillende koffiemachines in ons assortiment. Van onze volautomaat espresso machines, de vriesdroogmachine – echte Formule 1 wagen onder de koffiemachines – zorgt dus voor de beste koffie (maar dan sneller), tot aan liquide machines en filter machines. We hebben het allemaal. 

Ons toebehoren

Dore Sip is koffiespecialist. Maar we weten natuurlijk ook dat je meer nodig hebt dan alleen koffie. Daarom verzorgen we ook graag het koekje bij de koffie, kun je voor melk en suiker bij ons terecht en kun je ook je thee voortaan gewoon mee bestellen. Wel zo makkelijk.

Onze service

Service klinkt anno nu als vanzelfsprekend. En dat is het ook. Maar, hoeveel service is vanzelfsprekend?

Bij Dore Sip gaan we verder dan het oplossen van eventuele storingen. We proberen ze te voorkomen. Service met een visie noemen we dat.

Koffie in het restaurant

Lekkere koffie in het cafe of in het restaurant is belangrijk. Natuurlijk voor medewerkers, maar ook voor alle gasten. Goede koffie zorgt dat gasten terugkomen! 

Koffie in de sportkantine

Weekend, ochtend… sportclub. Fijn hè, dat er dan een heerlijke dampende kop goede koffie klaarstaat voor je. Een goede start, van een gezonde dag!

Koffie op het werk

Dat een koffiemachine snel en bijna onverwoestbaar moet zijn, is nog geen excuus voor slechte koffie. Dore Sip staat voor snelle, lekkere koffie in de bedrijfskantine!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!