Koffie

bonen_koffie

Koffiebonen

Dore Sip had een bijzonder karakter. Een karakter met harde en zachte kanten. Voor ons is dit een inspiratie geweest, we hebben geprobeerd zijn karaktereigenschappen terug te laten komen in onze koffiebonen. Van Robuust tot Eerlijk.

vriesdroog_koffie

Vriesdroog koffie

Speciaal voor de vriesdroog koffiemachines ontwikkelden we drie heerlijke vriesdroog koffie’s. Van milde ‘klassieke’ koffie tot een extra krachtige vriesdroog koffie. Er is altijd wel een smaak de bij jou past! Niet alleen ruikt deze koffie naar koffie, ook smaakt deze vriesdroog koffie wél écht naar koffie! Dat doen veel andere vriesdroog koffies niet.

freshbrew_koffie

Fresh Brew

Robuuste Fresh Brew koffie, net zoals Dore Sip was. Geniet van een volle maar toch milde smaak van ieder vers gezette kopje koffie.

filter_koffie

Filter koffie

Met 3 topkoffies in het (snel)filterkoffie assortiment, is er voor ieder wel een passende smaak bij. Van heerlijke milde koffie tot de robuuste snelfilter koffie.

Liquid koffie

Vloeibaar goud, zo noemen we onze liquid Gold koffie ook wel. We selecteerden een heerlijk koffieconcentraat. Een echte allemansvriend: vol van smaak en niet te sterk.

Bakkie doen? Wij zien je graag verschijnen of we komen bij je langs!

Adres:
Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder

Telefoon:
030 – 22 80 347

Geopend:
8:00-17:30 Maandag-Vrijdag

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag & zondag: 09:00 – 17:00

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!