Koffiebonen

biologische

Biologische koffiebonen

De Biologische koffiebonen zijn Fair Trade en hebben een uitstekende smaak. Heerlijke Arabica koffiebonen, geteeld en geproduceerd met respect voor koffieboeren èn de natuur. De boeren verbouwen de de koffiebonen op duurzame, milieubewuste wijze en krijgen daar een eerlijke prijs voor. Ontdek de (h)eerlijke smaak van de Biologische!

krachtige

Krachtige koffiebonen

Dore Sip was een krachtige zeebonk. Die eigenschap komt ook terug in deze koffie. Voor deze koffie hebben we een selectie gemaakt van de mooiste Arabica bonen uit Zuid- en Midden-Amerika. Met deze krachtige koffiebonen maak je gegarandeerd een heerlijke espresso!

natuurlijke

Natuurlijke koffiebonen

De natuur was het werkterrein van Dore Sip. Hij had er veel respect voor. Wij ook. Daarom hebben we een prachtige koffie van 100% rainforest bonen opgenomen in ons assortiment. Lekkere, duurzame koffie waarmee je meteen een bijdrage levert aan mensen en dieren die afhankelijk zijn van ecosystemen.

robuuste

Robuuste koffiebonen

Robuust en rechtdoorzee. Dit zijn niet alleen eigenschappen die je aan Dore Sip kunt toeschrijven, maar ook aan deze koffieboon. Koffie van deze bonen geeft een prachtige volle smaak. Daarmee is deze boon ook geschikt voor gebruik in een filterapparaat.

eenzame

Cafeïnevrije koffiebonen

Dit type koffiebonen noemen we ook de ‘Eenzame koffiebonen’. Ze moeten het immers zonder cafeïne stellen. Qua smaakprofiel komen ze dicht in de buurt van de Ware koffiebonen. Een echte allemansvriend dus.

italie

In Italië koffiebonen

Koffie, zoals we in Nederland Italiaanse koffie drinken. Sterk en intens. Door de koffie direct na het branden te verpakken, zorgen we ervoor dat er geen aroma’s verloren gaan. Deze koffiebonen zijn een melange van Robusta en Arabica bonen, waarbij de Robusta er flink bovenuit steekt!

ware

Ware koffiebonen

De Ware koffiebonen zijn een allemansvriend. Met recht een koffie die je elke dag kunt drinken. Geniet van een heerlijke, smaakvolle café crème koffie die eigenlijk nooit gaat vervelen!

elegante

Elegante koffiebonen

Toegankelijk en subtiel. Misschien niet het eerste wat in je naar boven komt wanneer je denkt aan een zeeman, maar Dore Sip kon het zeker zijn. Een uitgebalanceerde mix van Arabica- en Robustabonen uit Zuid-Amerika zorgt voor een toegankelijke en elegante smaak.

eerlijke

Eerlijke koffiebonen

De Eerlijke koffieboon is een smaakvolle Fair Trade koffie. Een koffie die niet alleen goed smaakt, maar ook goed voelt voor de koffieboeren. Die krijgen een Eerlijke prijs voor hun product. Deze fair trade koffieboon is trouwens ook zeer geschikt voor filterkoffie!

panama

Panama koffiebonen (exclusief)

Een exclusieve koffie uit onze toplijn! Deze koffie wordt gemaakt van de Panama Arabica boon van koffiehuis Casa Ruiz. Dit koffiehuis staat al 100 jaar bekend om uitstekende en consistente kwaliteit. De Panama Arabica bonen zijn zo goed, dat we geen andere bonen toevoegen: een ‘single blend’ dus. Ben je op zoek naar bijzondere, smaakvolle en exclusieve koffie? Dan is deze het ontdekken meer dan waard!

charmante

Charmante koffiebonen (exclusief)

Een exclusieve koffie voor de fijnproever met een prettige smaak. Door een uitgebalanceerde combinatie van de Sidamo koffieboon uit Ethiopië en een zeer exclusieve Java Arabica boon, wordt dit gegarandeerd genieten. Het resultaat? Een exclusieve koffie, vol van smaak met tonen van chocolade. In de afdronk zorgen tonen van citrus voor een vleugje frisheid.

Bakkie doen? Wij zien je graag verschijnen of we komen bij je langs!

Adres:
Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder

Telefoon:
030 – 22 80 347

Geopend:
8:00-17:30 Maandag-Vrijdag

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag & zondag: 09:00 – 17:00

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!