Vriesdroog koffie

Speciaal voor de vriesdroog koffiemachines ontwikkelden we drie heerlijke vriesdroog koffie’s. Van milde ‘klassieke’ koffie tot een extra krachtige vriesdroog koffie. Er is altijd wel een smaak de bij jou past!


Meer weten over deze koffie?

Julius Metz
Koffie Consultant

030 - 22 80 347

Klassieke vriesdroog koffie

Sterkte 3

Koffie zoals vroeger thuis werd gedronken, maar dan als vriesdroog koffie. Deze koffie kenmerkt zich door haar vertrouwde smaak. Door de uitgekiende melange is het een echte allemansvriend.

Meer informatie

Krachtige vriesdroog koffie

Sterkte 5

Dore Sip was een krachtige zeebonk. Die eigenschap komt ook terug in deze krachtige vriesdroog koffie. Voor deze koffie hebben we een selectie gemaakt van de mooiste Arabica bonen uit Zuid- en Midden-Amerika. Met deze krachtige koffiebonen maak je gegarandeerd een heerlijke espresso!

Meer informatie

Evenwichtige vriesdroog koffie

Sterkte 3

Evenwichtig als de naam is ook de smaak. Niet te sterk, maar wel met karakter. Deze koffie is een evenwichtige melange van Robusta en Arabica bonen. Vers gemalen bonen spelen bij deze koffie een hoofdrol en geven de koffie een bijzondere smaak. Dit is de beste gevriesdroogde koffie die beschikbaar is. Dat zal ook het succes van de koffie verklaren. Het is namelijk onze meest verkochte soort vriesdroog koffie!

Meer informatie