Verse bonen machines

Altijd een vers kopje koffie? Onze volautomaat espresso machines malen de koffiebonen en zetten een vers kopje koffie voor je. Door de vele instellingen pas je de koffie makkelijk aan naar je eigen smaak.

Bekijk ons aanbod

Vriesdroog machines

De Formule 1 wagen onder de koffiemachines. Makkelijk, snel en betrouwbaar zijn woorden die de instant koffiemachine typeren. Met de een instant koffiemachine kun je met gemak veel mensen snel voorzien van koffie!

Bekijk ons aanbod

Fresh Brew machines

Filterkoffie, maar dan sneller, dat is fresh brew. Ieder kopje filterkoffie wordt vers gezet. Dankzij een snel en intensief zetproces hoef je er alleen een stuk minder lang op te wachten. Bijkomend voordeel is dat deze fresh brew machines vrijwel geruisloos zijn.

Bekijk ons aanbod

Liquid machines

Koffie-experts hebben het moeilijkste werk al gedaan. Ze hebben koffie gezet en er concentraat van gemaakt. Liquid machines zijn erg geschikt voor wie de kosten laag wil houden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Bekijk ons aanbod

Filter machines

Koffie? Daar neem je de tijd voor. Eenvoud is een belangrijke troef van de (snel)filter machines. Deze machines zijn nog steeds ontzettend populair. Bijkomend voordeel: ze zijn bijna onverwoestbaar.

Bekijk ons aanbod

We tonen graag de meest gangbare machines. Ons assortiment is echter groter dan dit. We voeren daarbij alleen de topmerken.
We helpen je graag om de koffiemachine te kiezen die het beste aansluit op je wensen.