Machines

Verse bonen machines

Ruikt u de verse bonen ook al? U hoort de bonen die gemaald worden en vervolgens vliegen alle aroma’s van verse bonen zo door de kamer heen, terwijl heerlijke verse koffie in uw kopje stroomt. Altijd een vers kopje koffie? Onze volautomaat espressomachines malen de koffiebonen en zetten een vers kopje koffie voor u. Door de vele instellingen past u de koffie makkelijk aan naar uw eigen smaak.

OptiVend 32 TS Touch _ open

Vriesdroog machines

Eerst koffie! Kunt u pas functioneren als u een kopje koffie heeft gehad? Dit is de Formule 1 wagen onder de koffiemachines! Makkelijk, razendsnel en betrouwbaar zijn woorden die de instant koffiemachine typeren. Met de een instant koffiemachine kun je met gemak veel mensen snel voorzien van koffie.

Fresh brew machines

Filterkoffie, maar dan sneller, dat is fresh brew. Ieder kopje filterkoffie wordt vers gezet. Dankzij een snel en intensief zetproces hoef je er alleen een stuk minder lang op te wachten. Deze fresh brew machines zijn ook nog vrijwel geruisloos zijn. Lekker rustig!

Liquid machines

Filterkoffie, maar dan sneller, dat is fresh brew. Ieder kopje filterkoffie wordt vers gezet. Dankzij een snel en intensief zetproces hoef je er alleen een stuk minder lang op te wachten. Bijkomend voordeel is dat deze fresh brew machines vrijwel geruisloos zijn.

Filter machines

Wilt u lekker rustig de tijd nemen voor een uitstekend kopje koffie? Zoekt u een machine die eenvoudig is in omgang en onderhoud en dan ook nog vrijwel onverwoestbaar is? Dan is een filter machine een perfecte keuze voor u.

Bakkie doen? Wij zien je graag verschijnen of we komen bij je langs!

Adres:
Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder

Telefoon:
030 – 22 80 347

Geopend:
8:00-17:30 Maandag-Vrijdag

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag & zondag: 09:00 – 17:00

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!