Ons toebehoren

Suiker en melk

Sommige mensen drinken hun koffie met melk en/of suiker. Dan het is het prettig dat je ook voor die producten gewoon bij Dore Sip terecht kunt. Sterker nog: de melk en suikerzakjes kunnen we personaliseren met bijvoorbeeld je logo!

Koffiekoekjes

Een koekje bij de koffie. Dat hoort er toch een beetje bij. Daarom hebben we koekjes waar je koffie wild van wordt! Bij grote volumes kunnen we ook koekjes leveren met je eigen logo en verpakking. Verder zijn de koekjes vooral ook erg lekker.

Thee

Wil je koffie of thee? Koffie en thee worden vaak in 1 adem genoemd. Naast uitstekende koffie, leveren we ook goede thee. Bradley’s thee is per stuk verpakt zodat het vers blijft, voorzien van Fairtrade keurmerk, in gangbare en bijzonder smaken.

Soep

De laatste jaren zijn we steeds vaker soep als tussendoortje gaan omarmen. Dore Sip levert Effe Soep. Meer smaak en minder zout dan vergelijkbare instant producten. Effe Soep is er in de smaken champignon, tomaat, Chinese tomaat, kip en kerrie.

Frisdrank

Een frisje op warme dagen of gewoon tegen de dorst tussen de kopjes koffie door. Voor alle frisdranken kan je bij ons kan je terecht! Wist je dat frisdrank, frisdrank heet simpelweg, omdat het een frisse alcoholvrije drank is. Bedacht door reclamemaker Dick Schiferlie in 1956.

Zoetwaren

Soms heb je gewoon even een suikerboost nodig. Je moet nog even je laatste dingetjes op werk doen, of staat langs de zijlijn bij de voetbalwedstrijd. Een lekkere chocoladereep kan je dan net even dat beetje extra energie geven. Of je hebt het nodig, simpelweg omdat het gewoon lekker is.

Porselein

Kopjes, schoteltjes, mokken… de keuze is reuze. We leveren je niet alleen graag porselein, maar denken ook mee over wat praktisch, haalbaar en comfortabel is. Personaliseren met eigen logo behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Disposables

Disposables zijn in sommige gevallen een goed alternatief voor porselein. Ook zijn er tegenwoordig veel duurzame disposables op de markt. Voordeel is wel dat disposables vaak vergaand gepersonaliseerd kunnen worden in jouw huisstijl.

Onderhoudsmiddelen

Koffie is topsport, daarom moet de machine ook in topconditie zijn. Voor alle machines die we leveren hebben we dan ook de juiste onderhoudsmiddelen. Van cappuccino- of espresso reiniger tot ontkalker.

Waterfilter

Schoon water is veel meer dan het ontharden van water. In 4 stappen zorgen onze filters voor ontharding, het filteren van fijne deeltjes in het water en het verwijderen van geur- en smaakstoffen. Het resultaat? Zuiver water, lekkere koffie.

Bakkie doen? Wij zien je graag verschijnen of komen bij je langs!

Adres:
Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder

Telefoon:
030 – 22 80 347

Geopend:
8:00-17:30 Maandag-Vrijdag

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag & zondag: 09:00 – 17:00

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!