Psssst, het is bijna moederdag! Wij hebben de tip!

9 mei is het alweer Moederdag, en gezien we onze lieve moeders (to be) niet mogen vergeten, is het de hoogste tijd om het allerleukste cadeau ooit in te slaan: en da’s natuurlijk Dore Sip’s koffie!

 

Een ode aan alle mama’s, dat is wat Moederdag is. Misschien heb je een stiefmoeder, adoptiemoeder, ben je moeder (en geef je graag een cadeautje aan jezelf, want dat mag ook!), ben je zwanger en bijna mama, het maakt niet uit wat voor moeder je bent of hebt, 9 mei staat in het teken van alle moeders.

 

Hoewel we het vroeger niet zo doorhadden, en misschien vandaag de dag nog steeds wel niet, is het zijn van moeder niet altijd even makkelijk. Pssst, wisten wij ook niet zo zeker hoor, met enkel mannen op kantoor, maar we hebben het even gecontroleerd bij onze eigen moeders, en die vertelden ons meer. Racen tegen de klok voor zwemles, het huis opruimen, elke dag weer een lekker gerecht op tafel zetten en dan vaak ook nog eens een drukke job. Die moeders van ons, dat zijn de echte bikkels hoor!

 

Dus: laten we massaal wat terug doen voor alle moeders. Alle bikkels. Alle (b)engels. Alle juweeltjes. Alle kanjers én alle rebels (dat zijn ze dus écht allemaal). Voor elke moeder hebben wij de perfecte koffie. De koffie die het beste bij jouw mama past vind je hier: https://doresip.nl/particulier/

 

Ben je er nog niet helemaal over uit of jouw moeder nu juweeltje of een kanjer is? Begrijpen wij maar al te goed, kiezen is ook moeilijk! We helpen je graag een handje met onze test, zo kom je erachter welke koffie het beste bij jouw moeder past. En kun je dan nog steeds niet kiezen? Dan bestel je ze toch allemaal! Dat heeft ze dik verdiend.

Category:
Date:
Naar Boven

Geeft koffie karakter

Waar je ons kunt vinden.

Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder
Telefoon: 030 – 22 80 347
info@doresip.nl

Volg ons op social!