We nemen je mee langs al onze smaken!

Die smaken van Dore Sip, die zijn overweldigend. En dat snappen wij maar al te goed! Daarom nemen we je even mee en stellen we ze allemaal even aan je voor. Voor welke ga jij?

 

  1. Dore Sip’s (B)engel

Zowel voor engeltjes als voor bengeltjes want deze koffiebonen zijn een allemansvriend. Op zoek naar een koffie die je elke dag kan drinken? Dan moet je voor deze gaan want hier krijg je maar geen genoeg van en gaat nooit vervelen!

  1. Dore Sip’s Bikkel

Een bikkel moet je zijn bij het drinken van koffie gemaakt van deze bonen, want door zijn volle smaak en sterkte 9 kun jij er na één bakkie alweer tegenaan.

  1. Dore Sip’s Juweeltje

Een juweeltje, dat is niet iets waar je als eerste aan denkt bij het authentieke verhaal van een zeeman. Dore Sip droeg koffie echter als juweeltje in zijn hart, en waar het hart vol van is, stroomt de mond van over. Wij schreeuwen het dan voor hem maar van de daken: deze koffiemelange is een uitgebalanceerde mix van Arabicabonen uit Zuid-Amerika en Midden-Amerika en móét je proeven!

  1. Dore Sip’s Kanjer

Dore Sip was een kanjer hoor, want respect voor de natuur, dat had-ie wel. En dat zetten wij vandaag de dag met heel veel liefde voort. Deze koffie van 100% UTZ Certified bonen is daarvan het prachtige bewijs. Lekkere, duurzame koffie waarmee je meteen een bijdrage levert aan mensen en dieren die afhankelijk zijn van ecosystemen. Doe je met ons mee?

  1. Dore Sip’s Rebel

Deze koffie is gemaakt van een selectie van de meest ondeugende Arabica koffiebonen uit Zuid- en Midden-Amerika en wat Robusta voor dat extra beetje power. Een beetje Rebels zijn moet af en toe kunnen en met een schop onder je kont van een goede espresso gemaakt van deze bonen, moet dat helemaal goed komen.

Category:
Date:
Naar Boven

Geeft koffie karakter

Waar je ons kunt vinden.

Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder
Telefoon: 030 – 22 80 347
info@doresip.nl

Volg ons op social!