Service klinkt anno nu als vanzelfsprekend. En dat is het ook. Maar, hoeveel service is vanzelfsprekend?

Bij Dore Sip gaan we verder dan het oplossen van eventuele storingen. We proberen ze te voorkomen. Service met een visie noemen we dat.

Snel service nodig?

Bel ons! 030 - 2280347

Advies bij aanschaf

Goede koffie en uitstekende service begint eigenlijk al bij de aanschaf. We nemen graag de tijd voor goed advies. Op basis van je wensen en verbruik kijken we naar welke machine het best bij je situatie past.

De juiste instelling

Daarna zorgen we dat je machine is afgesteld op de koffieproducten die je gebruikt. Natuurlijk zorgen we bij levering van de machine ook voor een stukje uitleg. Voor het kleine reinigingswerk heb je ons immers niet nodig.

Materiaal en preventie

Een goede machine vraagt om goede ingrediënten. Maar daarmee redt je het niet alleen. Wanneer we je koffie afleveren, zorgen we doorgaans gelijk even voor een visuele controle van je koffiemachine. Ook passen we preventief onderhoud toe om te zorgen dat het uitval tot een minimum wordt beperkt.

En als er dan toch wat gebeurt…

Dan zijn we supersnel ter plaatse. Meestal al binnen 2 uur. Ons enige belang is om te zorgen dat je zo snel mogelijk weer kunt genieten van lekkere koffie. We kijken of we de machine ter plekke kunnen repareren. Lukt dat niet? Dan zorgen we ervoor dat je gebruik kunt maken van een vervangende machine totdat je eigen machine is gerepareerd.

WAARSCHUWING:
De koffie uit onze leenmachines kan in sommige gevallen nog lekkerder smaken dan je al gewend bent.
Gebruik van deze machines kan verslavend werken en is op eigen risico ;-).