Sportkantine

Goede start: Koffie
in de sportkantine

Lekker sporten en lekkere koffie gaan wat ons betreft uitstekend samen. Voor veel sportclubs zijn de kantine inkomsten van groot belang om het hoofd boven water te kunnen houden. Dan is het goed om te weten dat goede koffie in de sportkantine binnen handbereik is! Goede koffie in de sportkantine is belangrijk, als was het maar om de eenvoudige reden dat je van goede koffie meer verkoopt dan van slechte koffie.

Ervaar Dore Sip
koffie in de sportkantine!

Wil je kennismaken met de heerlijke koffie van Dore Sip bij jou in de sportkantine? Bel nu voor een afspraak: 030 – 22 80 347

Sportkantine en
Dore Sip. Ook ’s avonds en in het weekend een goede match

Veel sportkantines zijn meer open buiten dan binnen kantooruren. Dat snappen we. We vinden het de gewoonste zaak van de wereld om ook buiten kantooruren voor je klaar te staan. Storing in de machine? Je kunt ons gewoon bellen.

Advies & Service:
De perfecte koffieoplossing in je sportkantine

Sportkantines hebben vaak last van ‘pieken’ in het gebruik. Daarom kijken we samen met jou naar de beste oplossing om je te voorzien van goede koffie in je sportkantine. Op basis van verbruik, gewenst kwaliteitsniveau en belang van bedieningsgemak bepalen we welke koffiemachine het beste bij je past. En daar zoeken we natuurlijk ook een passende koffie voor uit. We leveren de machine en stellen deze helemaal voor je in. Daarnaast geven we een duidelijke uitleg over de bediening en het dagelijks onderhoud van de machine.

Bij het leveren van koffie, voeren we een visuele controle van de machine uit. Mocht het nodig zijn, dan maken we een afspraak voor (preventief) onderhoud, om onnodig uitval van de machine te voorkomen.

En mocht er dan toch wat gebeuren, dan zijn we snel ter plaatse om je weer op weg te helpen!

Bakkie doen? Wij zien je graag verschijnen of we komen bij je langs!

Adres:
Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder

Telefoon:
030 – 22 80 347

Geopend:
8:00-17:30 Maandag-Vrijdag

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag & zondag: 09:00 – 17:00

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!