Koffie op het werk

Ervaar Dore Sip
op de werkvloer

Wil je kennismaken met de heerlijke koffie van Dore Sip bij jou op kantoor of de bedrijfskantine? Bel nu voor een afspraak: 030 – 22 80 347. In een persoonlijk gesprek, eventueel in combinatie met een koffie proeverij op locatie, kijken we wat voor jou de beste koffie oplossing is.

Dore Sip past
in elk bedrijf.

Als koffiespecialist in de randstad, hebben we een passende oplossing voor kantoren met 0-500 medewerkers en voor iedere bedrijfskantine. Op basis van je wensen en het te verwachten koffieverbruik, helpen we je graag aan de juiste oplossing.  We zetten niet zomaar een koffiemachine neer, maar kijken graag eerst naar de situatie. Hoeveel capaciteit heb je nodig? Is er sprake van piekdrukte of geleidelijke consumptie? En wil je wel of geen specialiteiten?

Advies &
Service: De perfecte koffieoplossing in je bedrijfskantine

We leveren je graag een totaaloplossing. Die oplossing stopt trouwens niet bij het plaatsen van een goede koffiemachine en het selecteren van heerlijke koffiebonen. De service is wat Dore Sip zo bijzonder maakt. Dat begint natuurlijk bij een goed advies. Bedrijfskantines hebben vaak te maken met intensief piekgebruik in bijvoorbeeld lunchpauzes. Op basis van verbruik, gewenst kwaliteitsniveau en belang van bedieningsgemak bepalen we welke koffiemachine het beste bij je past. En daar zoeken we natuurlijk ook een passende koffie voor uit. We leveren de machine en stellen deze helemaal voor je in. Daarnaast geven we een duidelijke uitleg over de bediening en het dagelijks onderhoud van de machine.

Bij het leveren van koffie, voeren we een visuele controle van de machine uit. Mocht het nodig zijn, dan maken we een afspraak voor (preventief) onderhoud, om onnodig uitval van de machine te voorkomen. Want een bedrijfskantine of kantoor zonder koffie, dat wil toch niemand?

En mocht er wat gebeuren, dan zijn we snel ter plaatse op het op te lossen.

Bakkie doen? Wij zien je graag verschijnen of we komen bij je langs!

Adres:
Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder

Telefoon:
030 – 22 80 347

Geopend:
8:00-17:30 Maandag-Vrijdag

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag & zondag: 09:00 – 17:00

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!