In het restaurant

Ervaar Dore Sip
in het restaurant

Wil je kennismaken met de heerlijke koffie van Dore Sip in jouw horecagelegenheid? Bel nu voor een afspraak: 030 – 22 80 347. In een persoonlijk gesprek, eventueel in combinatie met een koffie proeverij op locatie, kijken we wat voor jou de beste koffie oplossing is.

Koffie oplossing voor
grote of kleine horecagelegenheden

Als koffiespecialist in de randstad, hebben we een passende oplossing voor alle horecagelegenheden. Op basis van je wensen en het te verwachten koffieverbruik, helpen we je graag aan de juiste oplossing. Die oplossing bestaat wat ons betreft uit 2 componenten. Naast een goede koffieboon is ook een passende koffiemachine van groot belang!

Koffiemachines, koffiebonen
en uitstekende service

We leveren je graag een totaaloplossing. Die oplossing stopt trouwens niet bij het plaatsen van een goede koffiemachine en het selecteren van heerlijke koffiebonen. De service is wat Dore Sip zo bijzonder maakt. Dat begint natuurlijk bij een goed advies. Vervolgens zorgen we voor levering, installatie en de juiste instelling van de koffiemachine. Door slim preventief onderhoud kunnen we de ‘downtime’ tot een minimum beperken… want wat is er nu erger dan geen koffie in jouw zaak?

En mocht er wat gebeuren, dan zijn we snel ter plaatse op het op te lossen.

Bakkie doen? Wij zien je graag verschijnen of we komen bij je langs!

Adres:
Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder

Telefoon:
030 – 22 80 347

Geopend:
8:00-17:30 Maandag-Vrijdag

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 – 22:00
Zaterdag & zondag: 09:00 – 17:00

  Naar Boven

  Geeft koffie karakter

  Waar je ons kunt vinden.

  Fornheselaan 206
  3734 GE Den Dolder
  Telefoon: 030 – 22 80 347
  info@doresip.nl

  Volg ons op social!