Slechte koffie op kantoor in top-10 ergernissen

Wordt het tijd voor goede koffie op kantoor? Daar hebben we een heel goed argument voor: 78% van de mannen ergert zich aan slechte koffie op kantoor. En dan te weten dat dit helemaal niet nodig is! Hoewel we tegenwoordig steeds meer thuiswerken, hopen we ook op een tijd dat we weer lekker naar kantoor kunnen. Dus hier alvast de top 10 ergernissen die na corona niet meer van toepassing hoeven te zijn als je Dore Sip koffie neemt op kantoor!

Koffie als bindmiddel

Op menig kantoorlocatie, is de koffieautomaat het sociale centrum. Maar ja, als die koffie niet te drinken is… daar wordt het natuurlijk niet gezelliger op. Volgens onderzoek van SchaalX is de ergernis aan slechte koffie vooral groot bij mensen onder de 35 jaar. Mocht je die aan je willen binden, dan wordt het dus echt tijd voor goede koffie op kantoor.

De volledige top 10 van ergernissen op kantoor:

  1. Slechte communicatie vanuit het management
  2. Collega’s die hun verantwoordelijkheid niet nemen
  3. Collega’s die zich niet aan afspraken houden
  4. Roddelende collega’s
  5. Een rommelige werkruimte
  6. Een onprettig klimaat
  7. Lange vergaderingen
  8. Collega’s die luidruchtig werken
  9. Slechte koffie
  10. (Telefoon)gesprekken van collega’s in dezelfde ruimte

Goede koffie op kantoor moet je proeven

Lekkere koffie op kantoor blijft toch een kwestie van smaak. Daarom organiseren we graag een koffieproeverij op locatie. En we nodigen je graag uit om (eventueel ‘blind’) te proeven om zelf te bepalen welke koffie het lekkerst smaakt. Ga je de uitdaging aan? De enige investering die de proeverij van je vraagt is wat tijd!

Goede koffie op kantoor? Dore Sip!

Onder het motto: Life is to short to drink bad coffee… we komen graag snel bij je langs met goede koffie. Mocht je eerst wat meer informatie willen hebben over hoe je de ideale koffiemachine voor op kantoor kiest en welke keuzes er op je af komen, lees dan ook eens: Koffiemachine op kantoor: Zo kies je de ideale koffiemachine! En mocht je denken: onze oude koffiemachine is nog niet zo oud, is dat niet zonde van de investering? We kunnen je oude koffiemachine inruilen!

Meer dan koffie op kantoor

Ook bij jou op kantoor verzorgen we graag de koffie. Dat gaat bij ons wel wat verder dan het neerzetten van een koffiemachine. Met onze onderhoudsservice richten we ons op het voorkomen van storingen en smaakverlies, in plaats van het uitvoeren van reparaties wanneer een probleem / storing zich aandient. En omdat gemak door veel van onze klanten erg op waarde wordt geschat, kunnen we ook zorgen voor de nodige toebehoren. Naast suiker, melk en koekjes kun je daarbij ook denken aan thee, soep, frisdranken en zoetwaren. Proeven? Neem vooral contact met ons op. We staan je graag persoonlijk te woord. Bel ons op 030 – 228 03 47

Category:
Date:
Naar Boven

Geeft koffie karakter

Waar je ons kunt vinden.

Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder
Telefoon: 030 – 22 80 347
info@doresip.nl

Volg ons op social!