We moeten er helaas nog steeds aan geloven: de horeca blijft nog even dicht. En wat missen we naast de lange avonden op het terras of de heerlijke drie-gangendiners? Ja, natuurlijk, de koffie. Want hoewel we thuis tegenwoordig ook kunnen genieten van een op-maat-gemaakte-haver-cappuccino, blijft koffie in de horeca toch altijd nét ff wat lekkerder. Althans, tot nu toe. Want dat hoeft niet zo te zijn als jij Dore Sip koffie in huis haalt.

 

Horeca koffie

Misschien ligt het aan de sfeer van de horecazaak – daar moet je dan toch echt zelf nog iets aan doen – maar over het algemeen vindt men koffie in de horeca net even wat lekkerder dan dat simpele ‘bakkie’ thuis. Waarom zou je jezelf tekortdoen? Zeker nu we allemaal massaal moeten thuiswerken en de horeca dicht is, moeten we er thuis maar een feestje van maken.

 

En een feestje, dat begint ’s ochtends al. Rustig(er) wakker worden dan gewend, niet de haast van het rennen en vliegen naar kantoor. Nee, eerst even de tijd nemen om het koffiezetapparaat aan te zetten. Laat de machine het werk maar doen, want met Dore Sip’s machines in combinatie met onze bonen geniet je altijd van een perfect gezet bakkie koffie – en is de ochtend echt een feestje (ja, écht!).

 

Dore Sip’s favorietjes

Ga je voor Dore Sip’s Rebel? Deze koffie is gemaakt van een selectie van de meest ondeugende Arabica koffiebonen uit Zuid- en Midden-Amerika en wat Robusta voor dat extra beetje power. Een beetje Rebels zijn moet af en toe kunnen en met een schop onder je kont van een goede espresso gemaakt van deze bonen, moet dat helemaal goed komen.

Of past Dore Sip’s (B)engel beter bij jou? Zowel voor engeltjes als voor bengeltjes want deze koffiebonen zijn een allemansvriend. Op zoek naar een koffie die je elke dag kan drinken? Dan moet je voor deze gaan want hier krijg je maar geen genoeg van en gaat nooit vervelen!

 

Sta je liever elke ochtend op met het idee dat je meteen jouw steentje bijdraagt? Dan is Dore Sip’s Kanjer helemaal jouw ding. Dore Sip was een kanjer hoor, want respect voor de natuur, dat had-ie wel. En dat zetten wij vandaag de dag met heel veel liefde voort. Deze koffie van 100% UTZ Certified bonen is daarvan het prachtige bewijs. Lekkere, duurzame koffie waarmee je meteen een bijdrage levert aan mensen en dieren die afhankelijk zijn van ecosystemen. Doe je met ons mee?

Bestellen maar!

Ben je helemaal overtuigd, maar gaan die koffiebonen zo lastig samen met je huidige Nespresso apparaat? Neem dan maar contact met ons op. Regelen wij het perfecte apparaat voor jouw favoriete bonen en stellen we ‘m bij jou thuis – helemaal corona-proof – meteen even voor je af. Neem contact met ons op via onze website!

Category:
Date:
Naar Boven

Geeft koffie karakter

Waar je ons kunt vinden.

Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder
Telefoon: 030 – 22 80 347
info@doresip.nl

Volg ons op social!