Bravilor Bonamat: Ontdek de Bravilor Bolero XL White

Heb je de Bravilor Bonamat Bolero XL White al gezien? Het is een van de meest recente toevoegingen in ons assortiment koffiemachines. Deze instant koffiemachine zet niet alleen snel, lekkere koffie. Zijn verschijning in de kleur ‘stardust white’ mag er ook zijn!

Robuuste instant koffiemachine

Wat direct opvalt aan de Bravilor Bonamat Bolero XL is dat het een robuuste machine is. Duidelijke toetsen en toch een strak design. Het lukte de dames en heren van Bravilor. Zonder in te leveren op functionaliteit trouwens. Het apparaat tovert maar liefst 9 verschillende dranken in je kopje.

Bravilor Bonamat Bolero XL assortiment

De Bravilor Bonamat Bolero XL is leverbaar in verschillende varianten. In totaal is de Bravilor Bolero XL verkrijgbaar in 2 varianten: De Bravilor Bolero XL 333 en de Bravilor Bolero XL 423. Het verschil zit daarbij trouwens puur in de canisters. De 333 heeft 3 canisters. 2 van 1,3 liter en 1 extra grote van 3,2 liter. De 423 heeft 4 canisters, elk van 1,3 liter. Als extra variatie zijn deze instant koffiemachines ook verkrijgbaar met koudwaterunit of geïntegreerde suikerunit.

Instant koffiemachine voor grote volumes

De Bravilor Bonamat Bolero XL doet ook echt recht aan die XL. De machine heeft een enorme capaciteit. Per uur kan deze instant koffiemachine 240 kopjes koffie zetten, wat neerkomt op zo’n 30 liter. Het zetten van een kopje koffie gaat in slechts 11 seconden. De machine is dus ook nog eens snel! Dat de machine is gebouwd om efficiënt grote volumes aan te kunnen, blijkt ook wel uit de binnenkant van de machine. De canisters zijn transparant, zodat direct zichtbaar is hoe vol deze nog zitten. Daarnaast is het ventilatiehuis uitneembaar, zodat de machine nog makkelijker schoongemaakt kan worden.

Voor wie is de Bravilor Bonamat Bolero XL geschikt?

We zeiden het al. De Bravilor Bolero XL is gemaakt om volumes te kunnen maken. Met het opvangen van piekmomenten heeft deze machine geen enkele moeite. Voor het echt grote werk is deze instant koffiemachine zelfs uit te rusten met een verhogingstableau, zodat makkelijk kannen koffie gezet kunnen worden. Deze koffiemachine komt dan ook het beste tot zijn recht in bijvoorbeeld sportkantines of bedrijfskantines waar sprake is van piekdrukte. Snel, veel koffie? Bravilor Bonamat Bolore XL is het antwoord! Bekijk hier de Bravilor Bonamat Bolero XL White

Category:
Date:
Naar Boven

Geeft koffie karakter

Waar je ons kunt vinden.

Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder
Telefoon: 030 – 22 80 347
info@doresip.nl

Volg ons op social!