Effe Soep: Het alternatief op Cup-a-Soup

Het is einde van de middag. De hele dag heb je al zitten zwoegen aan je bureau. Nog één bespreking en dan ben je klaar. Je kunt natuurlijk een heerlijk kopje koffie voor jezelf zetten om de laatste loodjes door te komen maar wellicht heb je eens zin in iets anders. Iets dat je door je door je 4-uur-in-de-middag dipje helpt. Dan biedt Effe Soep uitkomst! Nu denk je misschien, “waarom hebben we het over soep in mei?!”. De zomer lijkt nog even op zich te laten wachten. April doet wat ‘ie wil en mei… blijkbaar ook. En als het buiten koud en grauw is, zit jij lekker warm binnen met een heerlijk soepje!

Effe Soep: “Effe lekker niks.”

Effe Soep is ontwikkeld door Mylène Klerks en Bert Oomen. Samen stellen zij met veel vakmanschap en liefde de recepten samen. Bovendien testen zij het eindproduct zelf en staan zij daarmee garant voor een lekker soepje. Mylène en Bert geloven dat deze persoonlijkere, kleinschaligere aanpak zorgt voor een smakelijker product dan die van grote industriële partijen, zoals Cup-a-Soup. Aandacht en liefde voor het vak. Daar houden wij wel van bij Dore Sip.

Effe snel soep

De naam zegt het al een beetje, maar voor Effe Soep hoef je geen uren in de keuken te staan. Dat hebben Mylène en Bert al voor je gedaan. De soep wordt in droge vorm geleverd. Één zakje, ofwel sachet, is goed voor 175 ml soep; perfect voor een kopje dus. Bijkomend voordeel: zo’n portie bevat nèt even wat minder zout dan andere instant soepen, zoals Cup-a-Soup. Nèt even wat gezonder dus. Doe de poeder in de mok, voeg heet water toe en ‘effe’ roeren. Zo tover je in een handomdraai een heerlijke opkikker op je bureau. Effe Soep is er in de smaken champignon, tomaat, Chinese tomaat, kip en kerrie. Benieuwd hoe zo’n droge soep wordt gemaakt? Het proces is vergelijkbaar met dat van vriesdroogkoffie. En laten wij daar toevallig al eens een artikel over hebben geschreven! Nieuwsgierig? Hoe vriesdrogen werkt, lees je hier.

Soepje erbij?

Ook Effe Soep op de zaak? Wij kunnen dit gewoon aan je koffiebestelling toevoegen. Benieuwd wat we, naast koffie, verder aanbieden? Kijk dan bij toebehoren. Meer informatie? Bel ons dan even op 030 – 228 03 47.

Category:
Date:
Naar Boven

Geeft koffie karakter

Waar je ons kunt vinden.

Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder
Telefoon: 030 – 22 80 347
info@doresip.nl

Volg ons op social!