Haal het beste uit koffie op de zaak

Koffie. De brandstof van menig bedrijf. En dan het liefst wel lèkkere koffie. Dat is niet alleen fijn voor jezelf en je medewerkers, maar geeft ook je klanten een warm en aangenaam welkom. Hoe haal je het beste uit koffie op de zaak? Ontdek het hier.

Kies de juiste koffiemachine

Er komt een hoop kijken bij de selectie van de juiste zakelijke koffiemachine. Welke bij jouw organisatie past, heeft met veel factoren te maken. Ben je toe aan een nieuwe koffieautomaat voor op de zaak? Deze vragen helpen je bij het maken van een weloverwogen keuze:

Verse bonen koffiemachine

Met een verse bonen koffiemachine zet je overheerlijke koffie, volledig aangepast aan jouw voorkeuren. Ga je voor een volautomatische espressomachine zoals de Animo OptiMe? Of ga je helemaal voor de coffeecorner-ervaring met een barista koffiemachine?

Benieuwd welke verse bonen machine past bij jouw organisatie? Bekijk dan eens:

Fresh brew machine

Wordt er een hoop koffie gedronken op de zaak? Dan is een fresh brew machine een goed idee. Filterkoffie, maar dan sneller. Dat is fresh brew.

Meer weten over fresh brew? Kijk hier dan eens naar:

Vriesdroog machine

Makkelijk, snel en betrouwbaar zijn woorden die de instant koffiemachine typeren.

Meer weten over vriesdroogkoffie(machines)?

Kies de juiste koffie

Bestaat ‘de juiste’ koffie eigenlijk wel? Over smaak valt niet te twisten. De een houdt van een toegankelijk en subtiel, de ander heeft liever een volle, krachtige smaak. Gelukkig hebben wij voor ieder wat wils.

via GIPHY

Genieten van verse Arabica bonen en tegelijk je steentje bijdragen aan een betere wereld? Ontdek de (h)eerlijke smaak van onze biologische koffiebonen.

Welke koffies je kunt kiezen, hangt af van het soort koffiemachine. Maar je kunt het natuurlijk ook omdraaien: welke koffiemachine je kunt kiezen, hangt af van de koffie die je het lekkerst vindt. Bekijk hier ons volledige aanbod koffies.

Zorg goed voor je koffiemachine

Niet alleen je koffiemachine en koffiebonen zijn bepalend voor de kwaliteit en smaak van je koffie. Elke koffiemachine heeft een beetje zorg en liefde nodig. Zo is het van belang dat je de koffieautomaat (dagelijks) reinigt volgens de handleiding. Daarbij is periodiek onderhoud door een professional essentieel om ervoor te zorgen dat je machine soepel blijft werken.

De specialisten van Dore Sip kunnen je ondersteunen bij het onderhoud van je machine. Meer weten? Bekijk onze service.

Benieuwd welke koffiemachine bij jouw organisatie past? Maak een afspraak!

Goede koffie moet je proeven. Lijkt het je wat om bij jou op kantoor of in de kantine een koffieproeverij op locatie te doen? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bel ons dan even op 030 – 22 80 347.

Category:
Date:
Naar Boven

Geeft koffie karakter

Waar je ons kunt vinden.

Fornheselaan 206
3734 GE Den Dolder
Telefoon: 030 – 22 80 347
info@doresip.nl

Volg ons op social!